Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

29 SIJ.

KINO VIKEND 01.-03. VELJAČE

Subota i nedjelja u 16:00 sati

KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3

(How to Train Your Dragon: The Hidden World)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 31.01.2019.

Trajanje:  104 minute

Uloge: Mitja Smiljanić, Mia Krajcar, Frano Mašković, Kristijan Potočki, Ozren Grabarić. Goran Grgić

Sadržaj: Studio DreamWorks Animation donosi nam novu iznenađujuću priču o odrastanju, pronalaženju hrabrosti da se suoče s nepoznatim … Sve je počelo kao nevjerojatno prijateljstvo između adolescentskog Vikinga i strašnog zmaja Noćni bijes, I razvilo se u epsku avanturu koja se proteže u njihovim životima. Dobrodošli u najzabavnije poglavlje jedne od najdražih animiranih franšiza u povijesti filma: Kako izdresirati zmaja: skriveni svijet.

Sada vladar Berka uz Astrid, Štucko je stvorio veličanstvenu kaotičnu utopiju zmajeva. Kada se Štucko i Bezubica iznenada susreću sa ženskom vrstom noćnog bijesa, moraju napustiti jedinstveni dom kojeg su poznavali i otputovati u skriveni svijet za koji većina vikinga vjeruje da je samo mit. Kako se otkriju njihove prave sudbine, zmaj i jahač će se boriti zajedno na samom kraju Zemlje kako bi zaštitili sve do čega im je ikad u životu stalo.

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati       

MIA I BIJELI LAV

(Mia and the White Lion)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: avantura, obiteljski

U kinima od: 24.01.2019.

Uloge: Daniah de Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan, Lionel Newton

Trajanje: 98 minuta

Sadržaj: Mia, 11 godišnja djevojčica sa roditeljima seli iz Londona u Afriku gdje upoznaje nevjerojatnog novog prijatelja – bijelog lava Charlija. Tijekom odrastanja, Mia i lav Charlie postaju nerazdvojni prijatelji ali ga njezin otac odluči prodati lovcima kao trofej. Kako bi spasila Charlija, Mia odluči s njim pobjeći.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati             

SPOKOJ

(Serenity)

 

 

 

 

 

Žanr: drama, triler

U kinima od: 31.01.2019.

Uloge: Anne Hathaway, Diane Lane, Matthew McConaughey

Trajanje: 106 minuta

Sadržaj: U dramatičnom trileru Serenity za koji režiju i scenarij potpisuje Steven Knight, naočiti Matthew McConaughey tumači kapetana ribarskog broda koji živi prividno spokojnim životom na malom otoku na Karibima. Uskoro ga sustižu mračne sjene njegove misteriozne prošlosti i on biva ovijen velom zablude, vjerujući u stvarnost u kojoj možda i nije sve onako kakvim se čini.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti