Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

03 SIJ.

KINO VIKEND 04.-06. SIJEČNJA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

ELIOT SPAŠAVA BOŽIĆ

(Elliot the Littlest Reindeer)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 20.12.2018.

Trajanje:  90 minuta

Uloge: Zoran Pribičević, Iva Šulentić, Filip Juričić, Hrvoje Klobučar, Nikša Butjer, Mia Krajcar

Sadržaj: Ovog će Božića jedan poni osvojiti vaša srca. Kad jedan od Djedičinih sobova najavi svoju mirovinu, poni imenom Eliot uvidjet će priliku da ispuni svoj san i zasluži svoje mjesto u Djedičinu timu. Iako se činilo da nema nikakve izglede, Eliot će sa svojom najboljom prijateljicom Hazel dokazati svima da je on pravi poni za taj posao. Međutim, na njihovoj farmi stvari također ne idu po planu, jer se pojavila prijetnja njihovim prijateljima. Eliot sada mora donijeti odluku života: spasiti svoje prijatelje ili slijediti svoj san i spasiti Božić.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati       

POVRATAK MARY POPPINS

(Mary Poppins Returns)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: obiteljski, mjuzikl

U kinima od: 27.12.2018.

Uloge: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Colin Firth, Meryl Streep

Trajanje: 130 minuta

Sadržaj: U Disneyjevom Povratku Mary Poppins, Emily Blunt (Djevojka u vlaku, U šumi) glumi savršenu dadilju s jedinstvenim čarobnim vještinama koja čak i rutinski zadatak može pretvoriti u nezaboravnu, fantastičnu avanturu. U ovom najnovijem nastavku, koji posjeduje svjež senzibilitet, ali slavi duh originala, Mary Poppins vraća se kako bi pomogla novoj generaciji obitelji Banks ponovo pronaći radost i čudo nakon gubitka voljene osobe. Zagonetnoj dadilji pridružuje se njen prijatelj Jack, kojeg glumi Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Vaiana). Jack je optimističan nažigač uličnih svjetiljki koji pomaže unijeti svjetlost i život na ulice Londona.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:30 sati             

KOJA JE OVO DRŽAVA

(Koja je ovo država)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: komedija

U kinima od: 03.01.2019.

Uloge: Krešimir Mikić, Nikša Butijer, Lazar Ristovski, Daniel Olbrychski, Iva Mihalić, Dražen Kühn

Trajanje: 118 minuta

Sadržaj: Film koji najbolje opisuje stanje u državi može biti samo jednog žanra – uz novu komediju apsurda Vinka Brešana zaboravit ćete sve što znate o Hrvatskoj jer stvarnost je puno gora i smješnija. Nemojte ni sanjati što će se dogoditi kad se u filmu pojave ministar, predsjednik, upravitelj zatvora, general koji halucinira, hrpa vojnika u vodi i umirovljenika na zemlji.

Zašto se ministar dobrovoljno zatvorio u ćeliju i sve što ste se bojali saznati o Hrvatskoj otkrit ćete u ovom filmu na najsmješniji način u kinima od 3. siječnja.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Valpovo