Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

02 SIJ.

KINO VIKEND 05.-07. SIJEČNJA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

FERDINAND

(Ferdinand)

 

 

 

 

 

 

Žanr: animacija, komedija, obiteljski, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 21.12.2017.

Trajanje:  108 minuta

Uloge: Igor Kovač, Marko Kofs, Mile Kekin

Sadržaj: Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu sa matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na nevjerojatnu avanturu. Priča o  Ferdinandu dokazuje da ne smijemo imati predrasude i suditi o niti  jednoj osobi ili životinji samo po izgledu.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati     

ČUDO   

(Wonder)

 

 

 

 

Žanr: drama

U kinima od: 23.11.2017.

Uloge: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay

Trajanje: 113 minuta

Sadržaj: Topla i dirljiva priča puna ljudskosti i nade!

August je desetogodišnji dječak koji mora živjeti s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher.  Auggie u školu kreće s puno straha i nevjerice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

Temeljeno na bestseleru New York Timesa, Čudo je nevjerojatna inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dječaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati     

NAJVEĆI SHOWMAN 

(The Greatest Showman)

 

 

 

 

 

 

Žanr: biografija, mjuzikl

U kinima od: 28.12.2017.

Uloge: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams

Trajanje: 105 minuta

Sadržaj: Nadahnut legendom i ambicijama prvog američkog promotora pop kulture, P.T.-ja Barnuma, Najveći showman inspirativna je priča o uzdizanju iz siromaštva smionog maštara koji je uspio dokazati kako je sve što možete zamisliti moguće i ostvariti te da svatko, koliko god nevidljivim se činio, ima nevjerojatnu priču vrijednu svjetskog spektakla. Barnumova priča je klasična priča o snalažljivom poduzetniku koji se uspio sam izvući iz siromaštva i ne samo da je postao majstor sasvim nove umjetnosti imidža i promocije nego i jedan od prvih američkih milijunaša koji je sam stvorio svoje bogatstvo.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti