Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

06 STU.

KINO VIKEND 09.-11. STUDENI

RASPORED PROJEKCIJA:
Subota i nedjelja u 16:00 sati

VILI KOČNICA

(Wheely)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 11.10.2018.

Trajanje:  90 minuta

Uloge: Franjo Dijak, Andrea Andrassy, Željko Vela, Božo Sušec, Ronald Žlabur, Zoran Pribičević

Sadržaj: Akcijski, avanturistički animirani film za sve generacije u kojem prevladava HIP HOP muzika i stil. U imaginarnom svijetu u kojem su građani automobili, jedan taksi će postati kralj ceste u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati vjeran sebi nego biti slavan. Kada mu zaprijete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taxi moći usprotiviti i postati globalni heroj?

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati     

ORAŠAR I ČETIRI KRALJEVSTVA 3D

(The Nutcracker and the Four Realms)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: fantastični, avanturistički

U kinima od: 01.11.2018.

Uloge: Keira Knightley, Mackenzie Foy, Eugenio Derbez, Matthew Macfadyen, Helen Mirren, Morgan Freeman

Trajanje: 99 minuta

Sadržaj: Kad se Clara nađe u čudnom i mističnom paralelnom svijetu Zemlje snježnih pahulja, Zemlje cvijeća i Zemlje slatkiša, mora nadvladati zloslutno Četvrto kraljevstvo i njegovu tiransku vladaricu kako bi vratila mir u nestabilan svijet.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati     

OPERACIJA OVERLORD

(Overlord)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: akcijski horor, misterija

U kinima od: 08.11.2018.

Uloge: Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbak

Trajanje: 109 minuta

Sadržaj: OPERACIJA OVERLORD, legendarnog producenta J.J. Abramsa, je film kakav do sad niste vidjeli; zabavan, divlji, napet, prepun akcije ali i užasa. Odvest će vas na putovanje u kojem nećete znati što slijedi dalje. Ovo je iskustvo koje morate podijeliti s vašim najosjetljivijim prijateljima.

Uvečer, na Dan D, skupina vojnika poslana je u nacistički okupiranu Francusku kako bi dovršili zadnju ratnu misiju. Na terenu otkrivaju nacistički laboratorij koji izvodi groteskne i lude pokuse na lokalnim seljanima. Vojni ih trening nije pripremio za ono što će uslijediti – spašavanje svijeta od još veće prijetnje – borba s postrojbom genetski poboljšanih Super vojnika!

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti