Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

08 SVI.

KINO VIKEND 10.-12. SVIBNJA

Subota i nedjelja u 16:30 sati

UGLYDOLLS

(UglyDolls)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 09.05.2019.

Trajanje:  88 minuta

Uloge: Maja Šuput, Zsa Zsa, Ronald Žlabur, Marin Ivanović – Stoka, Goran Grgić

Sadržaj: U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo. UGLYDOLLS suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati tko si zaista.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:30 sati

FACA S PLAŽE

(The Beach Bum)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: komedija

U kinima od: 09.05.2019.

Trajanje:  95 minuta

Uloge: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher , Zac Efron

Sadržaj: Komedija FACA S PLAŽE prati urnebesne avanture Moondoga (McConaughey), buntovničku ljudsku skitnicu koji svoj život živi isključivo prema vlastitim pravilima. Uz glumačke nastupe Snoop Dogga, Zaca Efrona i Isle Fisher, FACA S PLAŽE osvježavajuće je originalna i subverzivna nova komedija scenarista i redatelja Harmonyja Korinea („Klinci“, „Spring Breakers: Proljetno ludilo“).

 

Petak, subota i nedjelja u 20:30 sati

ZAVEDI ME AKO MOŽEŠ

(Long shot)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: komedija

U kinima od: 02.05.2019.

Trajanje:  126 minuta

Uloge: Charlize Theron, Seth Rogen, Alexander Skarsgard

Sadržaj: Iskre krenu frcati kada se Fred Flarsky sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja – Charlotte Field  – a sada popularna američka političarka. Charlotte ima ambiciju kandidirati se za predsjednicu SAD-a te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom tajnicom i preokrene cijeli njezin svijet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Charlotte shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg suradnika i da bi njihova vruća avantura mogla naškoditi cijeloj njezinoj političkoj karijeri.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti