Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

08 SIJ.

KINO VIKEND 11.-13. SIJEČNJA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

ELIOT SPAŠAVA BOŽIĆ

(Elliot the Littlest Reindeer)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 20.12.2018.

Trajanje:  90 minuta

Uloge: Zoran Pribičević, Iva Šulentić, Filip Juričić, Hrvoje Klobučar, Nikša Butjer, Mia Krajcar

Sadržaj: Ovog će Božića jedan poni osvojiti vaša srca. Kad jedan od Djedičinih sobova najavi svoju mirovinu, poni imenom Eliot uvidjet će priliku da ispuni svoj san i zasluži svoje mjesto u Djedičinu timu. Iako se činilo da nema nikakve izglede, Eliot će sa svojom najboljom prijateljicom Hazel dokazati svima da je on pravi poni za taj posao. Međutim, na njihovoj farmi stvari također ne idu po planu, jer se pojavila prijetnja njihovim prijateljima. Eliot sada mora donijeti odluku života: spasiti svoje prijatelje ili slijediti svoj san i spasiti Božić.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati       

INSTANT OBITELJ

(Instant Family)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: komedija

U kinima od: 10.01.2019.

Uloge: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Moner

Trajanje: 118 minuta

Sadržaj: Kada Pete (Mark Wahlberg) i Ellie (Rose Byrne) odluče zasnovati obitelj, krenu istraživati mogućnosti posvajanja. U domu za posvajanje upoznaju buntovnu 15-godišnju djevojku (Isabela Moner) i njezinog mlađeg brata i sestru te preko noći postaju peteročlana obitelj. Ova topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje djece je inspirirana stvarnim događajima. Uz Wahlberga i Byrne u filmu glume Octavia Spencer, Tig Notaro i Margo Martindale.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati             

KAKO ULOVITI NEŽENJU?

(Destination Wedding)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: romantična komedija

U kinima od: 10.01.2019.

Uloge: Keanu Reeves, Winona Ryder, Dj Dallenbach

Trajanje: 90 minuta

Sadržaj: Reeves i Ryder glume Franka i Lindsay, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom?

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Valpovo