Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

09 LIS.

KINO VIKEND 12.-14. LISTOPADA

RASPORED PROJEKCIJA:
Subota i nedjelja u 16:00 sati

TAJNI ŽIVOT MAČAKA

(Cats)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 13.09.2018.

Trajanje:  105 minuta

Uloge: Goran Malus, Ana Ćapalija, Zoran Pribičević, Ivana Rushaidat, Ranko Tihomirović, Sandra Hrenar

Sadržaj: Tom je debeo i lijen mačak koji često sjedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Tinom u svom udobnom gradskom stanu gdje je rođen i u čijoj udobnosti uživa. Radi trauma iz prošlosti, vanjskog se svijeta boji i ne želi izlaziti van stana. S druge strane, iako nikad nije izašao iz stana, aktivnog i bistrog sina Tina vanjski svijet neodoljivo privlači. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju napustiti stan i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom Breskvotopijom.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati     

KUĆA MAGIČNOG SATA

(The House with a Clock in Its Walls)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: komedija, obiteljski, fantazija

U kinima od: 04.10.2018.

Uloge: Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro, Kyle MacLachlan, Colleen Camp

Trajanje: 104 minuta

Sadržaj: Jack Black i dvostruka dobitnica nagrade Oscar® Cate Blanchett zvijezde su čarobne avanture u režiji Elija Rotha, nastale na temelju omiljenog dječjeg klasika Johna Bellairsa. Desetogodišnji Lewis Barnavelt počinje živjeti sa svojim ujakom u staroj i tajanstvenoj kući. U toj je kući prije njih živio bračni par koji je pokušao uništiti svijet. Neposredno prije smrti, izradili su sat koji je skriven unutar zidova, a svaki njegov otkucaj označava da je apokalipsa sve bliže. Vrlo brzo će se ispostaviti da je i Lewisov ujak vještac i dječak će se naći okružen magijom i opasnošću, pogotovo kada otkrije sat unutar zidova kuće koji je kreiran da prizove sudnji dan.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati     

ZVIJEZDA JE ROĐENA

(A Star Is Born)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: drama, glazbeni

U kinima od: 04.10.2018.

Uloge: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott

Trajanje: 135 minuta

Sadržaj: Četiri puta nominiran za nagradu Oscar®, Bradley Cooper i višestruko nagrađivana, glazbena zvijezda Lady Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, zajedno u filmu ZVIJEZDA JE ROĐENA. Radi se o pravom autorskom djelu Bradleyja Coopera – on ga je, naime napisao, režirao te u njemu glumi i pjeva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mladoj pjevačici u usponu.

Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo.

 

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti