Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

10 TRA.

KINO VIKEND 12.-14. TRAVNJA

Subota i nedjelja u 16:30 sati

ČUDESNI PARK

(Wonder Park)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 11.04.2019.

Trajanje:  85 minuta

Uloge: Amanda Prenkraj, Frano Mašković, Vanda Winter, Mario Mirković, Saša Buneta, Marko Kofs

Sadržaj: Čudesni park je priča o djevojčici koja u šumi otkriva veličanstveni, zaboravljeni zabavni park. Djevojčica Jana otkriva da je park isti kao onaj iz njezine mašte i ona ga jedina može spasiti od propadanja, uz pomoć svojih brojnih prijatelja – životinja. Društvo joj čine plavi medo Brundo, čimpanza i maskota parka  – Kiki, neustrašiva divlja svinja i mnogi drugi.

Petak, subota i nedjelja u 18:30 sati

UFURAJ SE I PUKNI

(Ufuraj se i pukni)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: komedija

U kinima od: 04.04.2019.

Trajanje:  82 minuta

Uloge: Ljubomir Kerekeš, Zoran Pribičević, Jan Kerekeš

Sadržaj: Krešo je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar “Savanna” je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

Petak, subota i nedjelja u 20:30 sati      

HELLBOY

(Hellboy)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: Akcija, avanturistički

U kinima od: 11.04.2019.

Uloge: David Harbour, Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane

Trajanje: 121 minuta

Sadržaj: Ultimativni antiheroj Hellboy se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice (Nimue the Blood Queen) vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više stoljeća, kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Hellboy, u stanju je suočiti se s prijetnjom i boriti se s vješticom i njezinom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je nasljednik moći samog kralja Arthura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka, Hellboy mora vratiti svoje stare saveznike …

Glavna uloga Hellboya pripala je Davidu Harbouru, poznatog po seriji Stranger Things, a odličnu glumačku postavu čine još i Ian McShane u ulozi profesora Trevora Bruttenholma i Milla Jovovich kao glavna zlica Blood Queen te Sasha Lane kao Alice Monaghan.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti