Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

09 TRA.

KINO VIKEND 13.-15. TRAVNJA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

UKRADENA PRINCEZA

(The Stolen Princess)

 

 

 

 

Žanr: animacija, komedija, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 05.04.2018.

Trajanje:  85 minuta

Uloge: Nadiya Dorofeeva, Oleksiy Zavhorodniy, Yevhen Malukha

Sadržaj: Veličanstvena priča koja se događa u vrijeme hrabrih vitezova, prekrasnih princeza i čarobnjaka, koja će nam pokazati da je ljubav jača od bilo koje magije. Ruslan, izgubljeni umjetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Chernomor ukrade Milu kako bi njezinu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati     

RAMPAGE: TOTALNI KAOS  3D

(Rampage)

 

 

 

 

 

Žanr: akcija, avanturistički, fantazija

U kinima od: 12.04.2018.

Uloge: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Jake Lacy

Trajanje: 107 minuta

Sadržaj: Davis Okoye (Dwayne Johnson) dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište.

Ta novonastala čudovišta počela su uništavati cijelu Sjevernu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoye se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

PROJEKT: TITAN

(The Titan)

 

 

 

 

 

Žanr: akcijski

U kinima od: 12.04.2018.

Uloge: Sam Worthington, Taylor Schilling, Agyness Deyn, Nathalie Emmanuel

Trajanje: 97 minuta

Sadržaj: U bliskoj budućnosti u kojoj površina Zemlje nije više naseljiva, bivši pilot zračnih snaga Rick Janssen odabran za vojni eksperiment stvaranja čovjeka sposobnog preživjeti u sirovom okolišu Saturnovog mjeseca Titana. Nakon što sa svojom obitelji preseli na otok u Atlantskom oceanu, Rick shvati da je eksperiment drugačiji od očekivanog te da cijeli program služi kao paravan za koloniziranje Titana i širenje granica ljudskog iskustva.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Valpovo