Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

12 LIP.

KINO VIKEND 14.-16. LIPNJA

Subota i nedjelja u 16:30 sati

TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2

(The Secret Life of Pets 2)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 06.06.2019.

Trajanje:  86 minuta

Uloge: Marko Makovičić, Jan Kerekeš, Bojan Navojec, Amanda Prenkaj, Dražen Bratulić

Sadržaj: Deseti animirani film studija Illumination, Tajni život ljubimaca 2, je vrlo isčekivani nastavak animiranog blockbustera iz 2016. koji je ostvario najveće otvaranje ikada za originalni film. Prepun karaketrističnog Illumination humora, ovo novo poglavlje istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole i daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće? Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max je toliko opsjednut zaštititom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve podiže Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.

Petak, subota i nedjelja u 18:30 i 20:30 sati

X – MEN: DARK PHOENIX  3D

(Dark Phoenix)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: Akcijski, avantura, SF

U kinima od: 06.06.2019.

Trajanje:  114 minuta

Uloge: Sophie Turner, Jennifer Lawrence, James McAvoy

Sadržaj: U novom nastavku X-MEN: DARK PHOENIX, X-MEN-i se suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem – jednom od njih, Jean Gray. Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jean je gotovo ubijena kada je pogođena tajanstvenom kozmičkom silom. Kada se vrati kući, ta sila je učini još moćnijom, ali postaje i nestabilnija. U borbi s novom silom, Jean oslobađa moći koje ne može kontrolirati i razumijeti. Budući da je Jean izvan kontrole, povrijedit će one koje najviše voli te uništiti sve veze koje drže X-MEN-e zajedno. Sada, kada im se obitelj raspala, morat će naći način da se ponovno ujedine – ne samo kako bi spasili Jean, već da spase planet od izvanzemaljaca koji žele zavladati galaksijom.

 

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti