Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

11 PRO.

KINO VIKEND 14.-16. PROSINCA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

GRINCH

(The Grinch)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 08.11.2018.

Trajanje:  90 minuta

Uloge: Krešimir Mikić, Vanna Senjak, Janko Volarić Popović, Dijana Vidušin, Noa Zelenko, Ervin Baučić, Ksenija Marinković

Sadržaj: Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božić u selu Whoville: “Danas ćemo raditi zločeste stvari, *i* radit ćemo ih sa stilom!” Illumination i Universal Pictures predstavljaju The Grinch, novu animiranu obiteljsku komediju temeljenu na obožavanom blagdanskom filmskom klasiku Dr. Seussa. Svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo odlučno je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no, umjesto da on ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i bladganski duh mlade djevojčice preoteti će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere.

 

Petak u 20:00 sati       

BOHEMIAN RHAPSODY

(Bohemian Rhapsody)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: Biografija, drama, glazbeni

U kinima od: 01.11.2018.

Uloge: Rami Malek, Joseph Mazzello, Aidan Gillen

Trajanje: 134 minuta

Sadržaj: BOHEMIAN RHAPSODY je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene. Pjevačku legendu glumi Rami Malek, američki glumac egipatskog podrijetla koji nevjerojatno sliči Freddieju. Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana Maya, Ben Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora, a Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je ljubav njegovog života igra Lucy Boynton, a u filmu se pojavljuje i Mike Myers.

 

Subota i nedjelja u 18:00 i 20:30 sati     

AQUAMAN 3D

(Aquaman)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: Akcijski, avantura, SF

U kinima od: 13.12.2018.

Uloge: Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman

Trajanje: 143 minuta

Sadržaj: AQUAMAN otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

Uz Jasona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još nemali broj fantastičnih glumaca. Ocean Mastera glumi Patrick Wilson, Amber Heard glumi kraljicu mora Meru, a Willem Dafoe je Aquamanov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oscar® Nicole Kidman glumi kraljicu Atlannu, dok je Temuera Morrison preuzeo ulogu Aquamanovog oca.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti