Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

10 RUJ.

KINO VIKEND 14.-16. RUJNA

RASPORED PROJEKCIJA:

Subota i nedjelja u 16:00 sati

HOTEL TRANSILVANIJA 3: PRAZNICI POČINJU!

(Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 12.07.2018.

Trajanje:  97 minuta

Uloge: Dražen Čuček, Iva Šulentić, Jan Kerekeš, Jan Pentek, Pero Juričić, Goran Grgić, Mila Elegović

Sadržaj: U trećem nastavku ovog animiranog hita pridružite se omiljenoj obitelji čudovišta dok kreću na obiteljski odmor, na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula mogao odmoriti od pružanja odmora drugima. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No odmor se pretvara u noćnu moru kada Mavis shvati da je Drakula pao na šarm tajnovite kapetanice Ericke koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati     

MEG: PREDATOR IZ DUBINA 3D

(The Meg)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: akcija, horor, SF

U kinima od: 23.08.2018.

Uloge: Ruby Rose, Jason Statham, Rainn Wilson

Trajanje: 113 minuta

Sadržaj: SF akcijski triler snimljen po knjizi Stevea Altensa „Meg“, a glavnu je ulogu preuzeo nezamjenjivi Jason Statham uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing i Ruby Rose.

Kada se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati     

ČASNA

(The Nun)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: horor

U kinima od: 06.09.2018.

Uloge: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Demián Bichir

Trajanje: 96 minuta

Sadržaj: Kada si časna u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan će poslati svećenika i časnu da istraže njezinu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Riskirajući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne koja je terorizirala publiku u filmu Prizivanja 2. Redatelj Corin Hardy, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smještena u razdoblje prije Prizivanja i Annabelle.

 

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti