Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

15 SVI.

KINO VIKEND 17.-19. SVIBNJA

Subota i nedjelja u 16:30 sati

UGLYDOLLS

(UglyDolls)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 09.05.2019.

Trajanje:  88 minuta

Uloge: Maja Šuput, Zsa Zsa, Ronald Žlabur, Marin Ivanović – Stoka, Goran Grgić

Sadržaj: U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo. UGLYDOLLS suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati tko si zaista.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:30 sati

PREVARANTICE

(The Hustle)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: komedija

U kinima od: 16.05.2019.

Trajanje:  94 minuta

Uloge: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Ingrid Oliver

Sadržaj: Anne Hathaway i Rebel Wilson su prevarantice, jedna vara na sitno, druga je vrhunska varalica ozbiljnih klijenata. Film Prevarantice reemake je komedije iz 1988. godine “Dirty Rotten Scoundrels” u kojem se dvije vrhunske prevarantice natječu koja će bolje prevarati svoju žrtvu.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:30 sati

JOHN WICK 3: PARABELLUM

(John Wick: Chapter 3 – Parabellum)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: Akcijski, triler

U kinima od: 16.05.2019.

Trajanje:  131 minuta

Uloge: Keanu Reeves, Halle Berry, Jason Mantzoukas

Sadržaj: U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama. Premda je već trebao biti mrtav, Continentalov upravitelj Winston dao mu je jedan sat prije nego što ubojice krenu i Wick postane excommunicado. Prije nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga se odsiječe od svih drugih članova, Wick će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobjegao iz New Yorka i ostao živ. Naravno, Wickov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti