Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

17 TRA.

KINO VIKEND 19.-21. TRAVNJA

Subota i nedjelja u 16:30 sati

ČUDESNI PARK

(Wonder Park)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 11.04.2019.

Trajanje:  85 minuta

Uloge: Amanda Prenkraj, Frano Mašković, Vanda Winter, Mario Mirković, Saša Buneta, Marko Kofs

Sadržaj: Čudesni park je priča o djevojčici koja u šumi otkriva veličanstveni, zaboravljeni zabavni park. Djevojčica Jana otkriva da je park isti kao onaj iz njezine mašte i ona ga jedina može spasiti od propadanja, uz pomoć svojih brojnih prijatelja – životinja. Društvo joj čine plavi medo Brundo, čimpanza i maskota parka  – Kiki, neustrašiva divlja svinja i mnogi drugi.

Petak, subota i nedjelja u 18:30 sati

POSLIJE SVEGA

(After)

 

 

 

 

 

Žanr: romantični

U kinima od: 18.04.2019.

Trajanje:  106 minuta

Uloge: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair

Sadržaj: Prvi dio serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive. Vrijedna studentica i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona točno zna što želi postići i koji put treba slijediti. Takav sređeni život, raspast će se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta. On nosi tamu u očima, tijelo mu je pokriveno tetovažama i živi po vlastitim pravilima. Hardin je sve što Tessa želi izbjeći, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočili, učiniti će njihovu strast još snažnijom.

Petak, subota i nedjelja u 20:30 sati      

PROKLETSTVO TUGUJUĆE ŽENE

(The Curse of La Llorona)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: horor, triler

U kinima od: 18.04.2019.

Uloge: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz

Trajanje: 93 minuta

Sadržaj: Za vrijeme svog života, utopila je vlastitu djecu u ljubomornom bijesu, bacajući se u rijeku za njima dok je plakala od boli. Sada su njene suze vječne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi djecu kako bi ih zamijenila sa svojom. Što više vremena prolazi to je njena želja za djecom sve veća…a metode sve više zastrašujuće.

Zanemarujući zastrašujuće upozorenje majke koja je osumnjičena da ugrožava svoju djecu, socijalna radnica i njezina mala djeca ubrzo se nađu u beznadnoj situaciji. Njihova jedina nada za preživljavanjem La Lloroninog smrtonosnog gnjeva je svećenik i njegovo misteriozno tjeranje zla.

 

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti