Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

16 TRA.

KINO VIKEND 20.-22. TRAVNJA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

LEO DA VINCI: MISIJA MONA LISA

(Leo da Vinci: Mission Mona Lisa)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, pustolovni, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 19.04.2018.

Trajanje:  82 minuta

Uloge: Zoran Pribičević, Tihana Fraculj, Dragan Peka, Sandra Hrenar

Sadržaj: Život u gradu Vinciju prolazi mirno: mladi Leo da Vinci radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenza dok ih njegova simpatija Lisa promatra i podruguje im se. Jednog dana Lisinu kuću zahvati iznenadni požar te obitelj više ne može plaćati dugove. Da bi spasili Lisu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upusti u avanturu pronalaženja blaga i sukoba s piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati     

NEĆE MOĆI OVE NOĆI      

(Blockers)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: komedija

U kinima od: 12.04.2018.

Uloge: Leslie Mann, John Cena, Kathryn Newton

Trajanje: 105 minuta

Sadržaj: Urnebesna nova komedija, Neće moći ove noći prati troje roditelja ujedinjenih u želji da sabotiraju planove svojih kćeri. U režiji američke glumice i redateljice Kay Cannon, glavne uloge preuzimaju poznata lica Leslie Mann, Johna Cena, Ike Barinholtz i drugi .

Julie (Kathryn Newton), Sam (Gideon Adlon) i Kayla (Geraldine Viswanathan) znaju kako bi trebala izgledati njihova savršena maturalna zabava. Besprijekorna šminka, frizura, haljina, ples, odlična zabava i noć u kojoj će napokon izgubiti nevinost. Prijateljice su stvorile #SeksPakt2018, a paktovi stvoreni s prijateljima nikad se ne izdaju.

Suprotstavljena tinejđerska tvrdoglavnost i zaštitnički nagoni jedne majke i dvojice očeva, publici garantiraju odličnu zabavu, na čijoj god strani bili. Hoće li ipak moći ove noći, doznajte u hrvatskim kinima od 12. Travnja 2018.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

OSVETNIK

(Death Wish)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: akcijski, kriminalistički

U kinima od: 12.04.2018.

Uloge: Bruce Willis, Vincent Donofrio, Elisabeth Shue

Trajanje: 107 minuta

Sadržaj: Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga (Elisabeth Shue) i kći (Camila Morrone) koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Paul, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje obitelji. Kada anonimni ubojica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar… ili ljuti krvnik.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Valpovo