Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

18 PRO.

KINO VIKEND 21.-23. PROSINCA

U PETAK I NEDJELJU, 21. I 23. PROSINCA KINO NE RADI!
Subota u 16:00 sati

ASTERIX: TAJNA ČAROBNOG NAPITKA

(Asterix: The Secret of the Magic Potion)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 06.12.2018.

Trajanje:  85 minuta

Uloge: Mario Petreković, Baby Dooks, Pero Juričić, Željko Duvnjak, Duško Valentić

Sadržaj: TAJNA ČAROBNOG NAPITKA je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobjedivih junaka koji pred veliko platno dovode cijelu obitelj. U ovoj priči Čudomix odlučuje da je vrijeme za osiguranje budućnosti sela te zajedno s Asterixom i  Obelixom  kreće u potragu za mladim druidom  kojemu može prenijeti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

 

Subota u 18:00 sati       

BUMBLEBEE

(Bumblebee)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: Akcijski, avantura, SF

U kinima od: 20.12.2018.

Uloge: Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux

Trajanje: 113 minuta

Sadržaj: Radnja filma se događa 1987. godine kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie (Steinfeld), djevojka koja će uskoro napuniti 18. godina i pokušava naći svoje mjesto u svijetu, na otpadu otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja. Kada ga Charlie popravi, saznaje kako on nije samo obična VW buba.

Producenti franšize Transformers, Lorenzo di Bonaventura i Michael Bay donose film o najomiljenijem transformeru – BUMBLEBEE. Izvršni producent filma je legendarni oskarovac Steven Spielberg.

 

Subota u 20:00 sati     

SMRTONOSNI STROJEVI

(Mortal Engines)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: epska avantura

U kinima od: 13.12.2018.

Uloge: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery

Trajanje: 128 minuta

Sadržaj: Proslavljeni redatelj Gospodara Prstenova i Hobita, Peter Jackson vraća se na velika platna ovog puta kao scenarist, na autorskom zadatku udružen sa suprugom Fran Walsh te Philippom Boyens. Tisuće godina nakon što su kataklizmički događaji izbrisali civilizaciju kakvu danas poznajemo, čovječanstvo se prilagodilo novonastalim uvjetima i razvio se novi način života. Gigantski mobilni gradovi sada haraju Zemljom u obliku smrtonosnih strojeva i gospodare manjim naseljima, osvajajući predio po predio. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), iz londonskog Lower Tier-a, uslijed susreta s opasnim bjeguncem Hesterom Shawom (Hera Hilmar), nalazi se u borbi za vlastiti opstanak. Neočekivani dvojac čiji se putevi nikada nisu trebali sresti, spoj je potpunih suprotnosti koje čine nevjerojatan savez, predodređen da promjeni tijek budućnosti.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Valpovo