Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

17 RUJ.

KINO VIKEND 21.-23. RUJNA

RASPORED PROJEKCIJA:

Subota i nedjelja u 16:00 sati
LUIS I DRUŠTVO IZ SVEMIRA
(Luis and the aliens)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 26.07.2018.

Trajanje:  85 minuta

Uloge: Erik Radečić, Andrija Žunec, Hrvoje Perc, Sandra Hrenar, Matija Prskalo, Boris Barberić, Ronald

Sadržaj: Luis je jedanaestogodišnji dječak, poprilično usamljen u svojoj svakodnevici. Jednog dana na njegovu se kuću iznenada sruši NLO i on sklapa neobično prijateljstvo s tri simpatična vanzemaljca.  Luis njima pomaže u zadatku koji su došli obaviti na Zemlju, a oni u znak zahvalnosti Luisu nude pomoć oko onoga što njega muči. Predlažu mu da ga spase od odlaska u internat i on takvu ponudu ne može odbiti. Kad se bublasti mali zeleni daju u akciju da poprave jedan ljudski život, čitavoj družini slijedi uzbudljiva i nezaboravna avantura…

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati     
PREDATOR: EVOLUCIJA
(The Predator)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: akcija

U kinima od: 13.09.2018.

Uloge: Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Sterling K. Brown

Trajanje: 107 minuta

Sadržaj: Dječak (Jacob Tremblay) donosi izvanzemaljska stvorenja na zemlju kada nađe daljinski upravljač svemirskog broda, za koji misli da je igračka. Ubrzo nakon toga se pojavljuju najsmrtonosniji lovci u svemiru – Predatori – sad još snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta te ponovno predstavljaju prijetnju čovječanstvu. Samo će tim bivših vojnika i kemičar moći zaustaviti brisanje ljudske vrste.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati     
JOHNNY ENGLISH: PONOVNO NA ZADATKU
(Johnny English Strikes Again)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: akcija, avantura, komedija

U kinima od: 20.09.2018.

Uloge: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Ben Miller

Trajanje: 88 minuta

Sadržaj: Johnny English ponovno na zadatku nadolazeća je britanska akcijska komedija, redatelja Davida Kerra. U trećem nastavku popularne sage, istoimeni glavni junak, kojeg tumači nezamjenjivi Rowan Atkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svijet.

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha. 

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti