Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

20 OžU.

KINO VIKEND 22.-24. OŽUJKA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

KORGI: KRALJEVSKI PAS VELIKOG SRCA

(The Queen’s Corgi)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 14.03.2019.

Trajanje:  92 minuta

Uloge: Luka Bulović, Ivan Šarić, Hana Hegedušić Janko Rakoš, Nina Erak-Svrtan

Sadržaj: Animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od djetinjstva ne odvaja. Rex je mali nevaljalac ali ipak najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tijekom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex se uspijeva zaljubiti i otkriti svoj pravi identitet.

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati       

MOJ DIDA JE PAO S MARSA

(Moj dida je pao s Marsa)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: fantastični avanturistički

U kinima od: 21.03.2019.

Uloge: Lana Hranjec, Ozren Grabarić, Nils Ole Oftebro, Petra Polnišova, Alex Rakoš, Sven Barac, Tonka Kovačić, Lucija Šango

Trajanje: 79 minuta

Sadržaj: U jednom trenu život djevojčice Une se sasvim preokrene kada njenog djeda otmu vanzemaljci. U podrumu kuće slučajno otkrije da je djed i sam vanzemaljac čiji se brod davno srušio, a tu je ostao njegov pilot, mali mrzovoljni robot. Una i robot imaju manje od 24 sata da pronađu i spase djeda.

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati       

MI

(Us)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: horor, triler

U kinima od: 21.03.2019.

Uloge: Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop

Trajanje: 116 minuta

Sadržaj: Nakon što je sa svojim redateljskim prvijencem, filmom Get Out (Bježi), šokirao suvremenu umjetnost i postavio nove standarde u provokaciji društva sa društveno osviještenim horror filmovima, dobitnik Oscara i vizionar Jordan Peel vraća se sa još jednom originalnom horror pričom, filmom za koji je sam napisao scenarij, režirao i producirao ga.

U filmu Us (Mi) čija se radnja odvija se u sadašnjosti, na obalama Sjeverene Karoline, glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita Nyong’o kao Adelaide Wilson. Adelaide i njezina obitelj odlučili su ljetne praznike provesti u idiličnoj vikendici u kojoj je ona provodila svoje ljetne praznike kao dijete.

Progonjena neobjašnjivom i nerazriješenom traumom iz svoje prošlosti i složenom nizom jezovitih slučajnosti, Adelaide osjeća kako je njezina paranoja sve veća dok postaje sve sigurnija da će nešto loše zadesiti njezinu obitelj.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Valpovo