Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

23 STU.

KINO VIKEND 24.-26. STUDENI

Subota i nedjelja u 16:00 sati

COCO I VELIKA TAJNA 3D

(Coco)

Žanr: animacija, avantura, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 23.11.2017.

Trajanje:  105 + 22* minuta (kratki film „Snježno kraljevstvo: Olafova Pustolovina“ u trajanju od 22 minute prikazuje se prije filma Coco i velika tajna)

Uloge: Dino Miklaužić, Fabijan Pavao Medvešek

Sadržaj: Unatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

 

O SNJEŽNOM KRALJEVSTVU: OLAFOVA PUSTOLOVINA

U ovom kratkom Disneyjevom animiranom filmu u trajanju od 22 minute, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorile dveri pa Anna i Elsa organiziraju svečanost za sve u Arendelleu. Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi češljati cijelo kraljevstvo kako bi natrag donio najbolje običaje i spasio prvi Božić svojih prijateljica.

Film je režirao dobitnik Oscara Roy Conli, scenarij je napisao Jac Schaeffer, a četiri originalne pjesme napisale su Elyssa Samsel i Kate Anderson.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati         VIKEND HORORA

HAPPY DEATH DAY     

(Sretan dan smrti)

Žanr: horor, triler

U kinima od: 09.11.2017.

Uloge: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine

Trajanje: 96 minuta

Sadržaj: Mlada djevojka, uživa u proslavi ​​rođendana, no ubrzo shvaća da je to njezin posljednji rođendan. To jest, ako ona ubrzo ne shvatiti tko je njezin ubojica. Kako bi to shvatila,  mora proživjeti taj dan, iznova i iznova, umirući na drugačiji način svaki put. Može li riješiti svoje ubojstvo?

 

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati         VIKEND HORORA

JIGSAW

(Jigsaw)

Žanr: horor

U kinima od: 02.11.2017.

Uloge: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Callum Keith Rennie

Trajanje: 91 minuta

Sadržaj: Osmi film u franšizi “Slagalica strave” pod nazivom “Jigsaw” donosi poznatu priču i još poznatijeg ubojicu. Tijela se počinju pojavljivati po gradu, i svako od njih je suočeno s jedinstveno ružnom smrću. Do se istraga odvija, dokazi upućuju na jednog čovjeka: Johna Kramera. Kako je to moguće? Čovjek poznat kao Jigsaw je mrtav više od desetljeća.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti