Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

22 SIJ.

KINO VIKEND 25.-27. SIJEČNJA

U PETAK, 25. SIJEČNJA KINO NE RADI!
Subota i nedjelja u 16:00 sati

SNJEŽNA KRALJICA: ZEMLJA ZRCALA

(Snow Queen: Mirror lands)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 03.01.2019.

Trajanje:  87 minuta

Uloge: Nina Kraljić, Alen Šalinović, Jasna Bilušić, Sanja Hrenar

Sadržaj: Glavna junakinja filma je djevojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao prijetnju „običnim“ ljudima, protjera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu obitelj, u Zemlju zrcala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može spasiti svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snježna kraljica.

Subota i nedjelja u 18:00 sati       

MALA GOSPOĐICA DOLITTLE

(Little Miss Dolittle)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: obiteljski, komedija

U kinima od: 17.01.2019.

Uloge: Tomislav Jurčec, Luna Lastrić, Dražen Bratulić

Trajanje: 102 minuta

Sadržaj: 11-godišnja Liliane „Lilli“ može pričati sa životinjama! Ovo je tajna koju nitko ne bi trebao znati osim njenih roditelja. Njen posebni talent prouzrokovao je dovoljno problema u prošlosti i zbog njega se obitelj mora opet preseliti. Lilli obećaje da će svoju tajnu držati za sebe kad dosele u novi dom, no taj se plan malo promijeni nakon što otkrije da je zli kradljivac životinja ukrao bebu slona Ronnija iz lokalnog zoološkog vrta. Zajedno s prijateljem Jessom, Lilli započinje uzbudljivu avanturu spašavanja Ronnija i ostalih životinja.

Subota i nedjelja u 20:00 sati             

LEPTIR

(Papillon)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: Biografija, drama

U kinima od: 03.01.2019.

Uloge: Charlie Hunnam, Rami Malek, Tommy Flanagan

Trajanje: 133 minuta

Sadržaj: Henri „Papillon” Charriere je sitni kriminalac, pogrešno uhićen i optužen za ubojstvo koje nije počinio, te je osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnoj kažnjeničkoj koloniji na Devils Islandu u Francuskoj Gvajani. Odlučan da pobjegne iz zatvora, udružuje se s ekscentričnim krivotvoriteljem Louisom Degom (Rami Malek), koji u zamjenu za zaštitu pristaje financirati njegov  bijeg. Međutim, svaki njegov pokušaj bijega završava uhićenjem i još gorim kaznama. Film donosi fascinantnu priču o njegovoj ustrajnosti da usprkos strogim i mučeničkim kaznama i dalje nastoji pronaći svoj put u slobodu.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti