Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

22 LIS.

KINO VIKEND 26.-28. LISTOPADA

RASPORED PROJEKCIJA:
Subota i nedjelja u 16:00 sati

STOPALIĆI

(Smallfoot)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 27.09.2018.

Trajanje:  96 minuta

Uloge: Saša Lozar, Edo Maajka, Ana Magud, Karlo Mrkša, Domagoj Janković, Dajana Čuljak, Luka Petrušić

Sadržaj: Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvjezdanom glumačkom postavom i originalnom glazbom, „Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čovjeka. Vijest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tjera ih da se zapitaju što još postoji u velikom svijetu izvan njihovog snježnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.

 

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati     

PARK UŽASA

(Hell Fest)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: horor

U kinima od: 25.10.2018.

Uloge: Amy Forsyth, Reign Edwards, Bex Taylor-Klaus

Trajanje: 89 minuta

Sadržaj: Studentica Natalie (Forsyth) dolazi u posjet svojoj najboljoj prijateljici iz djetinjstva Brooke (Edwards) i njezinoj cimerici  Taylor (Taylor-Klaus). Da je bilo koje drugo doba godine, njih tri i njihovi dečki bi otišli na koncert ili u bar, ali Noć vještica je što znači da će kao i svi drugi ići u zabavni park HELL FEST. Tamo ih čeka pravi horor. Izvršna producentica serije Živi mrtvaci i redatelj filma Paranormalno 5 donose napeti horor PARK UŽASA. Maskirani serijski ubojica pretvara horor-tematski zabavni park u svoje vlastito igralište, terorizirajući grupu prijatelja dok ostali posjetitelji misle da je to sve dio programa.

 

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati     

PRVI ČOVJEK

(First Man)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: Biografski, drama, povijesni

U kinima od: 11.10.2018.

Uloge: Ryan Gosling, Claire Foy

Trajanje: 141 minuta

Sadržaj: Biografska drama redatelja Damiena Chazellea, snimljena prema knjizi Jamesa Hansena i u scenarističkoj adaptaciji Oscarovca Josha Singera (Spotlight), na velike ekrane donosi jedan od najznačajnijih djelića povijesti napretka znanosti i čovječanstva uopće.

Prvi čovjek najvećih filmskih romansi današnjice, Ryan Gosling u glavnoj ulozi i za njega nekarakterističnom tematskom izletu, sada postaje prvi čovjek na mjesecu. Kao svojevrsna kronika Armstrongovog života i karijere, film nas uvodi u zbivanja između 1961. i 1969., razdoblje pripreme i egzekucije jedne od najopasnijih misija u povijesti putovanja u svemir. U nizu NASA-inih projekata, jedan je u svjetskoj povijesti ostavio dubok trag. Uspješnim slijetanjem na mjesec 20. srpnja 1969. godine, astronaut Neil Armstrong postao je prvi čovjek čija je noga kročila na površinu mjeseca. U toj povijesnoj šetnji pridružio mu se Buzz Aldrin, dok je njihov kolega Michael Collins za to vrijeme orbitiratio oko mjeseca na komandom brodu.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti