Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

27 OžU.

KINO VIKEND 29.-31. OŽUJKA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

KORGI: KRALJEVSKI PAS VELIKOG SRCA

(The Queen’s Corgi)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 14.03.2019.

Trajanje:  92 minuta

Uloge: Luka Bulović, Ivan Šarić, Hana Hegedušić Janko Rakoš, Nina Erak-Svrtan

Sadržaj: Animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od djetinjstva ne odvaja. Rex je mali nevaljalac ali ipak najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tijekom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex se uspijeva zaljubiti i otkriti svoj pravi identitet.

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati    

DUMBO

(Dumbo)

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: obiteljski, avanturistički, fantastični, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 28.03.2019.

Trajanje:  130 minuta

Uloge: Dušan Bućan, Marko Torjanac, Ljubomir Kerekeš, Olga Pakalović, Tarik Filipović, Jan Nikola Baš, Mara Lešić

Sadržaj: Disney studio i vizionarski redatelj Tim Burton donose nam novu grandioznu live-action avanturu o životu najpoznatijeg slona na svijetu. „Dumbo“ priča priču omiljenog klasika iz 1941. u kojem se različitosti slave, obiteljske vrijednosti cijene i snovi uzlijeću visoko u nebo.  Vlasnik cirkusa Max Medici (Danny DeVito) zapošljava bivšu zvijezdu Holta Farriera (Colin Farrell) i njegovu djecu Milly (Nico Parker) i Joea (Finley Hobbins) da se brinu za novorođenog slonića ismijavanog zbog prevelikih ušiju u cirkusu koji se ionako bori za preživljavanje. Kad obitelj otkrije da Dumbo može letjeti, cirkus iskoristi to za vraćanje pod reflektor javnosti te privuče poduzetnika V.A. Vandeverea (Michael Keaton).

Petak, subota i nedjelja u 20:30 sati       

OPSADNO STANJE

(Captive State)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: SF, triler

U kinima od: 28.03.2019.

Uloge: Madeline Brewer, Vera Farmiga, John Goodman

Trajanje: 109 minuta

Sadržaj: Redatelj filma Planet majmuna: Postanak donosi potpuno drugačiji SF triler u kojem nema kriminala, nema siromaštva, nema nezaposlenosti ili je sve to samo prividno?

Priča započinje u predgrađu Chicaga, desetljeće nakon što su izvanzemaljci okupirali Zemlju, te prikazuje perspektivu ljudskih kolaboracionista na jednoj i disidenata na drugoj strani.

  
© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Valpovo