Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

29 KOL.

KINO VIKEND 30. KOLOVOZA – 01. RUJNA

Subota i nedjelja u 16:00 sati

KRALJ LAVOVA

(The Lion King)

Žanr: avanturistički, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 18.07.2019.

Trajanje:  118 minuta

Uloge: Adrian Pezdirc, Mateja Majerle, Milan Pleština, Frano Mašković, Marko Makovičić, Anja Šovagović Despot, Nika Ilčić, LayZ, Vanna, Dino Jelusić

Sadržaj: Disney predstavlja „Kralja lavova“ redatelja Jona Favreaua, igranu verziju Disneyevog klasika iz 1994. godine. Dugoiščekivani „Kralj lavova“ u režiji Jona Favreaua vraća nas u afričku savanu gdje na svijet dolazi novorođeni lavić Simba. Simba idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja koji ima druge planove. Borba za Kamen Ponosa opustošena je izdajom i tragedijom što na kraju rezultira Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć veselih i znatiželjnih prijatelja, Simba prisilno odrasta te uzima ono što mu s pravom pripada.

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati

DORA ISTRAŽUJE IZGUBLJENI GRAD

(Dora and the Lost City of Gold)

Žanr: avanturistički, obiteljski

U kinima od: 22.08.2019.

Trajanje:  102 minute

Uloge: Isabela Moner, Benicio Del Toro, Eva Longoria

Sadržaj: Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo Doru pripremiti za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu. Iako ju ta ideja o školi i nije pretjerano oduševila, pogotovo jer će za to vrijeme njezini roditelji tražiti Grad od zlata, Dora baš i nema previše izbora. Smjestili su je kod rođaka, krenula je u srednju, a onda se na jednom izletu stvari jako zakompliciraju. Doru i njezinu ekipu otmu zlikovci koji svim silama žele pronaći Grad od zlata.

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati

PAD ANĐELA

(Angel Has Fallen)

 

Žanr: akcija

U kinima od: 29.08.2019.

Trajanje:  121 minuta

Uloge: Gerard Butler, Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith

Sadržaj: Treće poglavlje filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Gerardom Butlerom i oskarovcem Morganom Freemanom u glavnim ulogama. U ovom je nastavku agentu Banningu namješten pokušaj atentata na predsjednika iz čega će morati izvući vlastitu agenciju i FBI dok pokušava otkriti stvarnu prijetnju. Ostale uloge tumače Piper Perabo, Lance Reddick, Jada Pinkett Smith, Tim Blake Nelson i mnogi drugi.

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti