Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

29 SVI.

KINO VIKEND 31. SVIBNJA-02. LIPNJA

U PETAK, 31. SVIBNJA KINO NE RADI !
Subota i nedjelja u 16:30 sati

POKEMON DETEKTIV PIKACHU

(Pokémon Detective Pikachu)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: animirani

U kinima od: 16.05.2019.

Trajanje:  104 minuta

Uloge: Ryan Reynolds, Suki Waterhouse, Kathryn Newton

Sadržaj: Pokemon groznica i dalje trese svijet i neće tako brzo prestati, jer stiže prva živa Pokémon avantura sa popularnim Ryanom Reynoldsom u ulozi legendarnog Pikachua! Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u suvremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokémoni, susreću se s raznolikim likovima te otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti cijeli Pokémon svijet.

Subota i nedjelja u 18:30 sati

ROCKETMAN

(Rocketman)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: Biografija, drama

U kinima od: 30.05.2019.

Trajanje:  121 minuta

Uloge: Elizabeth Banks, David Denman, Matt Jones

Sadržaj: Elton je rekao da nikada nije čuo nikoga da pjeva njegove pjesme bolje od Tarona!” – Giles Martin, glazbeni producent. U svojoj dugoj karijeri Elton John je prodao više od 250 milijuna primjeraka svojih albuma. Dobio je pet Grammy nagrada, pet Brit Awardsa, nagradu Tony, jedan Zlatni globus i jednog Oscara.

ROCKETMAN je epska glazbena fantazija o nevjerojatnoj priči o Eltonu Johnu. Film prati fantastičnu transformaciju stidljivog pijanista Reginalda Dwighta u svjetsku superzvijezdu Eltona Johna. Ova inspirativna priča govori o tome kako je dječak iz malog grada postao ikona pop kulture. U filmu Taron Egerton izvodi neke najpoznatije Eltonove pjesme. Jamie Bell glumi Eltonovog dugogodišnjeg tekstopisca Berniea Taupina, Richard Madden je u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Johna Reida i Bryce Dallas Howard je Eltonova majka Sheila Farebrother.

Subota i nedjelja u 20:30 sati

MA

(Ma)

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanr: horor, triler

U kinima od: 30.05.2019.

Trajanje:  99 minuta

Uloge: Octavia Spencer, Luke Evans, Juliette Lewis, Allison Janney

Sadržaj: Oskarovka Octavia Spencer je Sue Ann. Povučena žena iz Ohioa. Jednog dana joj pristupa Maggie (Diana Silvers), nova teenegerka u gradu, s zamolbom da  kupi alkoholno piće za nju i njezine prijatelje. U tome Ann vidi priliku za stvaranje prijateljstva s novim mladim ljudima. Osim kupnje pića teenegerima nudi i svoju kuću (podrum) kao mjesto za partijanje. Ali postoji samo jedno pravilo. Da nikada se ne popnu na gornje katove kuće. Uskoro se svakodnevno partijanje počinje pretvarati u opsesiju i noćnu moru kako Ma (nadimak Sue Ann) počinje pokazivati svoju zlokobnu stranu, te se njezin podrum iz najboljeg mjesta za partijanje u gradu polagano počinje pretvarati u najgore mjesto na svijetu. Uz navedene u Ma glume i Juliette Lewis kao Maggieina mama, Luke Evans kao otac od jednog lokalnog klinca, Missi Pyle kao njegova djevojka, te McKaley Miller, Corey Fogelmanis, Gianni Paolo i Dante Brown kao Maggieini prijatelji.

 

© 2017 Valpovački poduzetnički centar d.o.o., Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, OIB: 94485284888, Temeljni kapital društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti